Онлайн обучение
на персонал

Когато направим равносметка се оказва, че най-важното винаги е човешкият фактор. Ние много добре знаем това и сме отлично подготвени за да Ви помогнем с обучението на персонала за работа с Вашия нов сайт.

Видео уроци

Нашето обучение в винаги лично т.е. за всеки конкретен случай изработваме видео урок с демонстрация. Изработката на видео става по зададен конкретен казус от клиента.

Пример служителят се нуждае от помощ как да направи галерия на продукта, да създаде страница във връзка с GDPR. Не знае как да работи със SEO плъгин и т.н. и т.н.

За всичко това ще се погрижим ние. При нужда коментираме видео урока по телефона  лично със служителя и разясняваме.

Важно!

Уроците са за обучение на непрофесионалисти. Обучение на персонал за работа с админ панели на WordPress, Joomla, HTML сайтове. Публикуване на продукти. Работа с плъгини. Онлайн сигурност и т.н.

Ние не провеждаме курсове и не обучаваме за програмисти или web дизайнери!

Пакет
онлайн обучение

BASIC

5 видео урока по зададен от Вас случай.

Дължина на урока 10 мин. При нужда от доразяснения по същия казус ние правим второ /трето видео за наша сметка. За нас най-важно е добре свършената работа!

Цена 120 лева

PREMIUM

10 видео урока по зададен от Вас случай.

Дължина на урока 10 мин. При нужда от доразяснения по същия казус ние правим второ /трето видео за наша сметка. За нас най-важно е добре свършената работа!

Цена 220 лева

Различни случаи

За всеки индивидуален случай може да се обърнете директно към нас. Ако се нуждаете от само 1 урок или пък се нуждаете от много повече уроци от включените в плана се свържете с нас за индивидуална оферта!