Нуждаете ли се
от помощ?

Ние изчистваме негативни резултати при търсене в Google и генерираме положителни такива.

Имайки предвид общата среда в интернет на изобилие от жълти статии, фалшиви новини и всевъзможни коментари не е трудно да се досетим, че преобладават негативните резултати, било за личност, било за компания.

Ние сме насреща. Благодарение на дългогодишният ни опит Ви гарантираме до 8 положителни резултата на 1 страница при търсене в Google.

Какво е ORM

Online reputation management - Управлението на репутацията е практика на наблюдение на репутацията на даден индивид или марка. Занимава се със съдържание, което е вредно за него, както и комуникира обратната връзка с клиентите, за да се получи оценка или предупредителни сигнали за репутационни проблеми. Повече от работата свързана с управлението на репутацията се фокусира върху предотвратяването на отрицателни резултати от търсенето.Тя може да се опита да преодолее пропастта между начина, по който компанията възприема себе си, и това как точно другите я виждат.

Управлението на онлайн репутацията е практиката на мониторинг на Интернет репутацията на лице, марка или бизнес, с цел да се подчертае положителното отразяване, вместо отрицателни отзиви или предложения.

Преди да продължите да четете имайте предвид, че това е сравнително скъпа услуга!

Нашата
политика

Строга конфиденциалност

Тук няма да видите секция - наши клиенти и т.н. Защото всичко по тази дейност е строго конфиденциално.

Не пазим архив. Клиентите не посещават офис. Един единствен човек отговаря за комукацията и ORM.

100 % сигурност

Служителите не работят по тези проекти! За ORM се грижи един единствен външен специалист.  Комуникирате само с него и той съответно с Вас /директно или с упълномощен PR/. Отчет се дава на лично на Вас в единствен екземпляр.

Защитена комуникация

Запитвания за ORM се подават единствено на мейл - orm@wiki-web.com

Като е нужно да зададете име на фирма или човек, за което бихте искали да ползвате услугата и да посочите сигурен телефонен номер за връзка и уточнение с Вас.