SEO
Пакет

Обикновено под SEO се разбира само резултатите в Google, но нека не забравяме, че определен процент от търсенето се държи и от Bing - конкурентната търсачка на Microsoft.

Ние ще качим Вашият сайт в Google инструменти за уеб администратори и съответно в Bing webmaster tools. Където ще направим цялостен анализ на сайта Ви / за повече информация вижте тук/. Ще тестваме бързина на зареждане. Ще изработим стратегия и ще Ви я предоставим. Не се колебайте да се свържете с нас. Консултацията и първичния анализ са безплатни.

Какво е SEO

Search engine optimization / SEO  -оптимизация за търсачките е процесът на подобряване видимостта на уеб сайт в търсачките чрез „натурални“ или неплатени или органични резултати, който включва оптимизация на HTML-кода, структурата и текстовете на уеб сайт.

Увеличаването на вътрешните и/или обратните връзки е още една от стратегиите за SEO оптимизация. Фактически, колкото по-рано (или по-напред в страницата) и по-често се появява един сайт в резултатите, толкова повече посетители е вероятно да му генерира търсачката. Така сайтът получава присъствие в Интернет пространството.

Оптимизацията може да включва различни аспекти за търсене като търсене в определена сфера или регион, както и търсене на картинки, видео или новини.

SEO
решения

Цялостна SEO концепция

Цялостната концепция за SEO е строго индивидуална и се изготвя след подробен анализ.

SEO включва анализ, създаване на подставени сайтове, връзки от сайтове с висок ранк, връзки от социални медии, карти и т.н.

Поради тези специфики не може да се даде ценова оферта без конкретно запитване, затова не се колебайте да се свържете с нас. Безплатна консултация!

SEO HTML сайт

За разлика от цялостната SEO концепция при частична SEO се работи само върху конкретен сайт без да се изгражда помощна web инфраструктура и връзки.

В този случай се оптимизира кода според изискванията на Google и се изготвя се sitemap.xml файл, който се изпраща на Google.

Частична SEO на HTML сайт - до 30 страници.

Цена 300 лв.

SEO WordPress сайт

За разлика от цялостната SEO концепция при частична SEO се работи само върху конкретен сайт без да се изгражда помощна web инфраструктура и връзки.

В този случай се оптимизират страници на WordPress сайта с помощта на SEO плъгини, според изискванията на Google и се изготвя се sitemap.xml файл, който се изпраща на Google. По желание могат да се създадат и AMP страници. Структурирани данни и JSON markup.

Частична SEO на WordPress сайт - до 30 страници.

Цена 300 лв.