Първа страница на Google с Google maps

Първа страница на Google с Google maps

Нека Ви разкрием една тайна Google maps не е само услуга за карти, това е една много мощна услуга, която покрива много от под-търсенията на Google. Google карти, Google изображения. Акаунтът в Google maps предлага много възможности за – публикации, оферти и промоции, интериорни снимки, видео, анализ на търсене в карти и в търсачката на Google, директна свързаност в Google ads и още безброй преимущества.

Най-важното е, че получавате директен резултат в

Първа страница на Google

Точно така. Тези резултати са толерирани в търсене и при мобилни и при стационарни и са винаги в топ позиция. При стационарни вдясно в обособено каре. При мобилни най-отгоре.

Свържете се с нас за консуктация!

Контакти

Освен полезните аспекти на услугата следва да знаете, че веднъж създадена карта на обект или бизнес в google maps не се нуждае от абонамент, за да съществува. Услугата е абсолютно безплатна. Принципа на google maps е като в wikipedia – всеки може да редактира вече публикувана информация. Може да се следи единствено за некоректни намеси.

[Google няма специални представители, които да събират такси или да звънят по телефон за да събират такива. Това напомняне е по-повод на зачестилите измами!]

Call Now Button